Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Euro...Sakis

Επιτέλους ακούσαμε τα 3 τραγούδια που είναι υποψήφια για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision. Χμμμ.... Δεν ενθουσιάστηκα, αλλά πάλι ούτε με το My number 1 είχα ενθουσιαστεί, ούτε με το Shake it (θα μου πείτε σιγά το τραγούδι για να ενθουσιαστώ, αλλά ευτυχώς ήταν ο Σάκης και η τούμπα).
Να πω την αλήθεια θεωρώ ότι και τα τρία τραγούδια είναι πολύ προσεγμένα σε μουσική και στίχους από όσα έχουμε στείλει. Απλά μου φαίνονται πολύ καλά για τη Eurovision, που κυριαρχεί το πιο "ελαφρύ" και το "κιτς".
Πιο πολύ μου άρεσε η μπαλάντα σαν τραγούδι, αλλά θα ψήφιζα το "This is our night" για να πάει. Σάκης είναι αυτός, θα χορέψει, θα κουνηθεί, θα δείξει κοιλιακούς και να η καλή θεσούλα.
Καλή τύχη Sakis....

Αυτά είναι τα υποψήφια τραγούδια...

Out of Control




Right on time




This is our night


2 σχόλια:

  1. ekfrazoyn thn ellada ta tragoudia afta?

    (afou perasa as sxoliasw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαρτάται για ποια Ελλάδα μιλάς. Για αυτή με τα τσιφτετέλια (πάνω στο τραπέζι),ή γι'αυτή που ακούει Βαγγέλη Παπαθανασίου. Η δεύτερη δε νομίζω να πήγαινε Eurovision. Και καλύτερα που δεν πάμε με την πρώτη.
    Τα συγκεκριμένα είναι πιο "ευρωπαϊκά", γραμμένα για μια γιορτή. Πλέον δεν είναι να δείξουμε τη μουσική, την γλώσσα, την κουλτούρα μας...είναι να πάρουμε την πρωτιά με κάθε τρόπο....(χρήμααααα).
    Δεν μας καθορίζει σαν χώρα και σαν πολιτισμό η Eurovision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή