Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Τρώμε τζάμπα...

Ένα εστιατόριο, στο Λονδίνο, πρωτοτυπεί ζητώντας από τους πελάτες του να πληρώσουν για το γεύμα τους όποιο ποσό αυτοί θελήσουν!
Το Little Bay εστιατόριο, στο κεντρικό Λονδίνο, θα προσφέρει γεύματα για τον μήνα Φεβρουάριο όπου δεν ζητά τιμή αλλά αφήνει στην κρίση του πελάτη να πληρώσει την αξία του φαγητού του!
«Από ένα σεντς μέχρι και 100 ευρώ θα με κάνουν ευτυχισμένο το αφήνουμε εντελώς στην κρίση του πελάτη,» είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κύριος Peter Ilic.
«Ήδη οι πελάτες έχουν πληρώσει 20% πιο πάνω από την κανονική τιμή,» πρόσθεσε ο κύριος Peter Ilic θεωρώντας ότι τα έξοδα του θα καλυφθούν αυτόν τον μήνα.
Οι πελάτες αυτό που πρέπει να πληρώσουν σίγουρα είναι τα ποτά που θα παραγγείλουν αφού αυτά δεν είναι μέσα στην προσφορά του εστιατορίου.

πηγή e-go.gr


Φανταστείτε αυτό το μαγαζί στην Ελλάδα. Όχι 20%, αλλά 70% χαμηλότερο τζίρο θα έκανε. Θα πηγαίναμε θα τρώγαμε του σκασμού και πληρωμή τίποτα.

1 σχόλιο:

  1. 8A SOU PO KATI POU EKANA EGO EDO STI GERMANIA.KAPOIOS EBGALE ENA PERIODIKO ME DOROEPITAGES KAI MPIKAME KAI MEIS MESA STO PERIODIKO,H PROSFORA ELEGE,PLIRONIS ENA FAGITO KAI TO ALO EINAI TZAMPA,E KSERIS TI EGINE ,TIS KAKOMIRAS,TON PROTA KAIRO POLI LIGOS KOSMOS TO EIXE PARI XAMPARI META APO 4-5 MHNES ERXOTANE MONO ME THN DOROEPITAGI,ENA SOU LEO TOUS GERMANOUS DEN TOUS FTANOUME ME TIPOTA EINAI TOSO TZAMPATZIDES,POU DEN NOMIZO OTI EIMASTE EMEIS.OSO GIA TON EGKLEZO PERIMENA KAI SE LIGO 8A AKOUSIS OTI EPESE EKSO H EPIXIRISI,EKTOS KAI H TIMES TON POTON EINAI AKRIBES KAI PSILOKALIBI TA EKSODA,KALHMERA APO TO MONAXO

    ΑπάντησηΔιαγραφή